VIDEO. Clopotele au bătut simultan la toate bisericile din Capitală la ora tragediei de la Colectiv

Data publicării:
Candele aprinse Colectiv agerpres 8074876-1

ACTUALIZARE 22:31 Cel mai emoționant moment al serii a fost, fără îndoială, momentul în care clopotele tuturor bisericilor din Capitală au început să bată simultan, la ora 22.31, timp de două minute. Era ora la care izbucnea incendiul în clubul Colectiv, în urmă cu o săptămână. A durat două minute ca să mistuie 32 de vieți și să distrugă alte aproape 150.

Solemnitatea momentului s-a simțit și mai pregnant la clubul Colectiv, acolo unde au venit aproape 1.000 de oameni pentru  a aprinde o lumânare. Tăcerea a devenit și mai apăsătoare după ce clopotele durerii au tăcut. Un grup de tineri a adus fotografii cu toate cele 32 de persoane decedate în incendiu. Alături de acestea au așezat și o fotografie cu polițistul Bogdan Gigină, cel care murea în misiune cu câteva zile mai înainte.


La o săptămână de la tragedia din clubul Colectiv, în care 32 de tineri și-au pierdut viața, în spitale rămân internaţi 127 dintre răniţi dintre care 65 în stare gravă şi critică.

În fața clubului Colectiv a avut loc o slujbă de comemorare a tinerilor care și-au pierdut viața și o rugăciune pentru cei care se află în spitale.

Glasul străzii, seara a patra. Proteste și comemorări

În același timp mii de oameni sunt în stradă în toată țara, cerând schimbarea totală a sistemului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri