VIDEO. Concurs inedit de ciclism la Timişoara

Data publicării:
CiclismMina

Puţin înainte de lăsarea întunericului, 27 de tineri s-au încris la competiţia de ciclism nocturn organizată în pădurea de la marginea Timişoarei. Traseul le-a dat însă bătăi de cap. Tinerii au avut de parcurs un traseu de aproape 30 de kilometri prin Pădurea Verde.

Mulţi nu au rezistat până la final. Ca să scape mai uşor, unii au renunţat la pedalat. Trei dintre tineri au abandonat competiţia, printre ei şi singura fată care s-a înscris în concurs.

O mică căzătură la o coborâre pe care trebuia s-o fac cum trebuie, dar m-am speriat şi am pus o frână prea tare, dar a fost foarte fain. E destul de greu, pentru că pe întuneric şi printre copaci pe-aici prin pădure e destul de greu”, a spus Camelia Gaiţă, unul dintre participanţi.

După aproape o oră şi jumătate, primii doi concurenţi au trecut linia de sosire. „A fost genial. Am încercat pe cât posibil să-mi dozez efortul şi cred că am reuşit”, a spus Paul Munteanu, câştigătorul locului I. Câştigătorii au primit premii în bani şi şi-au dat întâlnire, la un nou concurs, la iarnă!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri