VIDEO. Copii neglijați, luați cu scandal de la familie printr-o intervenție în forță a jandarmilor

Data publicării:
politisti si jandarmi descind intr-o casa
Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță la o casă dintr-o localitate de lângă Lugoj pentru a lua de la părinți doi copii neglijați Foto: captură YouTube

Jandarmii din Timiș au intervenit în forță după ce doi părinți dintr-o localitate de lângă Lugoj s-au baricadat în casă și au început să amenințe forțele de ordine. Totul s-a întâmplat după ce Protecția Copilului obținuse o sentință judecătorească pentru luarea în plasament a celor doi minori ai cuplului.

Vecinii celor doi soți au făcut mai multe plângeri în care sesizau că micuții n-ar fi îngrijiți și nici înscriși la școală. 

Nici când s-au trezit cu forțele de ordine la ușă, părinții nu s-au lăsat înduplecați. S-au luptat cu jandarmii, care într-un final au reușit să spargă ușa și să ajungă la cei doi copii, după o intervenție de două ore.

„Plecați! Nu sunteți bineveniți aici! Plecați! Cine ești, prietene? O să plătiți! Hai, lasă-mă! O să plătiți! Ați venit să-mi luați băieții mei, nu? Care-i scopul? Care? Care judecătorie, domnule? Nu există nimic, nu recunoaștem nimic!” - se aud strigând cei doi părinți, potrivit imaginilor publicate de lugojinfo.ro.

Conform sursei citate, părinții se consideră a fi „traci” și și-ar fi pus copiii să doarmă într-un cort, deși era foarte frig, susțin localnicii. Părinții au mai fost implicați în conflicte, încă de la sosirea în țară, când nu au recunoscut autoritățile vamale și au refuzat să prezinte documentele la frontieră. În urmă cu câteva luni, un băiețel al familiei a murit, părinții făcând atunci un alt scandal, la Timișoara. 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri