Video Cum arată Bucureștiul după codul portocaliu de furtună

Data actualizării: Data publicării:
inundatii bucuresti

Şosele inundate în Capitală, după ploaia torenţială din această dimineaţă. Bulevardul Theodor Pallady, din estul Bucureştiului, a fost pur şi simplu acoperit de ape, aşa cum se vede din imaginile transmise de un telespectator Digi24.

În filmare se observă cum maşinile au înaintat cu greu prin apa acumulată pe carosabil, care a depăşit nivelul anvelopelor. Chiar şi autobuzele au avut probleme.

Un alt telespectator ne-a transmis imagini surprinse pe Centura Capitalei, unde de asemenea codurile portocaliu şi galben au adus cantităţi importante de apă. Mai multe maşini au oprit pe dreapta, pentru că pur şi simplu nu au mai putut înainta.

Nici pietonii nu au avut o dimineaţă uşoară. Imaginile surprinse pe Bulevardul Tineretului sunt edificatoare - bărbatul surprins în imagini de la înălţime este nevoit să treacă prin câţiva zeci de centimetri de apă pentru a traversa.

Capitala a fost timp de o oră şi jumătate sub cod galben şi apoi portocaliu de ploi torenţiale, iar cantitatea de apă acumulată pe metru pătrat a ajuns şi la 40 de litri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri