Sari la conținut

VIDEO. Cum s-a luptat prima tânără împinsă în fața metroului, în stația Costin Georgian

Noi imagini au apărut în legătură cu crima care a avut loc marți seară în stația de metrou Dristor 1. Anterior acestui eveniment tragic, suspecta principală a încercat să mai împingă o tânără în fața metroului, însă, din fericire, nu a reușit. Iată imaginile.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a încercat să împingă, marți după-amiază, o tânără de 20 de ani în fața trenului care tocmai intra în stația de metrou Costin Georgian.

Din imagini se observă că agresoarea a încercat de trei ori să o împingă pe victimă, însă tânăra de 20 de ani s-a luptat și a reușit să se salveze.

De asemenea, se observă că ceilalți călători încep să se apropie de cele două ca să intervină. Imediat, femeia de 36 de ani a dispărut de la locul incidentului.

Câteva ore mai târziu, în timp ce prima victimă făcea declarații la poliție cu privire la incident, agresoarea împingea în stația Dristor 1 o altă tânără, de 25 de ani. De data acesta, Magdalena Șerban a reușit să o împingă pe victimă de pe peron și, mai mult, a lovit-o cu piciorul când a încercat să se salveze. Alina Ciucu a fost prinsă între garnitura de metrou și peron și a murit pe loc.

Filmul crimei de la metrou. Ce spun anchetatorii despre principala suspectă

VIDEO. Momentul în care este împinsă tânăra de 25 de ani în fața metroului

Ce scria pe Facebook femeia care a ucis o tânără la metrou: îl acuza pe fratele ei de abuz sexual

Povestea tristă a tinerei ucise la metrou. Tatăl adoptiv al fetei: „Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Eugen Tomac (PMP): Tânăra ucisă la staţia Dristor era colega noastră

Prima ipoteză a anchetatorilor în cazul crimei de la metrou. Suspecta, cercetată pentru omor şi tentativă de omor

 

Pe aceeași temă