VIDEO. Demonstrații de luptă ale jandarmilor din România 

Data publicării:
JANDARMI

În oraşe din toată ţara, ei au ieşit în parcuri sau centre comerciale şi au făcut demonstraţii de luptă, au simulat intervenţii pentru salvarea unor ostatici sau au căutat droguri alături de câinii special dresaţi pentru astfel de misiuni. Demonstraţiile luptătorilor din Brigada Specială de Intervenţii i-au entuziasmat pe copii, mai ales atunci când jandarmii i-au chemat pe cei mici să-şi măsoare forţele cu ei.

Toţi copiii care au trecut prin Parcul Herăstrău şi şi-au dorit măcar pentru o zi să fie jandarmi sau luptători şi-au îndeplinit un vis. „Sunt Luca, am 5 ani şi vreau să mă fac poliţist. Să ştiţi că am cătuşe acasă şi mai am şi telefon”, a spus unul dintre copii. Jandarmii au montat o tiroliană între copacii din parc şi zeci de copii au stat cuminţi, la rând, ca să coboare pe ea. De ziua lor, jandarmii bucureşteni au făcut demonstraţii alături de câinii care-i ajută în misiunile de descoperire de explozibili sau droguri.

Şi nu a lipsit nici scurta paradă pe cai. Şi la Timişoara, punctul de atracţie al manifestărilor de Ziua Jandarmeriei a fost tiroliană. Jandarmii din Timişoara au făcut şi demonstraţii de dresaj canin, dar şi de tehnici de autoapărare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri