VIDEO | Incubatoare pentru bebeluși, transportate de gunoieri cu tractorul

Data actualizării: Data publicării:
incubatoare

Ancheta la maternitatea din Falticeni... după ce au fost date publicității imaginile cu incubatoare pentru bebeluşi născuţi prematur sunt transportate, de la un spital la altul, cu tractor care, de regulă, adună gunoaie. După ce înregistrarea, făcută de un amator, a devenit publică, la maternitatea din Făltinceni a început o anchetă. pentru că e vorba despre incubatoarele acestei maternităţi care tocmai îşi mută aparutara medicală în noul sediu.

Primarul municipiului Fălticeni spune că a fost solicitat să ajute maternitatea la mutarea în noul sediu și singurul mijloc de transport pe care a putut să-l pună la dispoziție a fost tractorul cu care de obicei angajații de la salubritate cară mobilierul stradal, echipamentele și celelalte materiale de care au nevoie pentru curățenia orașului.

Cum cei de la maternitate nu au avut nicio obiecție, muncitorii au mutat aparatura nesupravegheați și fără ca aceste dispozitive să fie ambalate corespunzător.

La vederea imaginilor, conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a anunțat că deschide o anchetă la maternitate pentru că modul în care a fost transportată tehnica medicală încalcă normele sanitare.

Maternitatea din F[lticeni urmează să fie inaugurată vineri în prezența ministrului Sănătății. Clădirea în care funcționa unitatea sanitară a fost retrocedată, iar maternitatea a primit un nou sediu unde să funcționeze - clădirea unei școli care a fost reamenajată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri