VIDEO. Moș Crăciun vine cu elicopterul

Data actualizării: Data publicării:
mos craciun elicppter

Moș Crăciun a renunțat la sania trasă de reni și a înlocuit-o cu elicopterul. Copiii militarilor români au aşteptat cu sufletul la gură aterizarea moşului pe heliportul Bazei 90 din Otopeni. Cei mici s-au bucurat mai întâi de o piesă de teatru organizată la unitatea militară, după care au primit dulciuri şi cadouri de la Moş Crăciun.

Moş Crăciun a ajuns la ora 10 fix pe heliportul Bazei 90. El a renunţat la sanie şi la reni de data aceasta şi a preferat un IAR-330 Puma.

Imediat ce au văzut că Moş Crăciun coboară din aparatul de zbor, copiii au alergat într-un suflet spre el.

„Astăzi avem deosebita plăcere de a avea în mijlocul Bazei 90 pe Moș Crăciun care va împărți cadouri tuturor copiilor care au fost cuminți, copii care poate vor îmbrățișa cariera militară”, spune Cezar Stănciulescu, comandantul Bazei 90.

Copiii militarilor au intrat apoi în clădire, unde au primit dulciuri şi cadouri de la Moş Crăciun. O parte din prichindei au recitat poezii şi au cântat, iar moşul i-a ascultat pe fiecare în parte cu drag.

În aşteptarea moşului, zeci de copii au umplut ochi o sală a unităţii. Cei mici s-au bucurat de o piesă de teatru organizată special pentru ei.

Moş Crăciun şi-a făcut anul acesta o intrare deosebită, pe care sigur copiii militarilor români nu o vor uita niciodată. Micuții şi-au şi exprimat dorinţa de a-l vedea şi anul viitor pe Moş Crăciun coborând din elicopter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri