VIDEO. Polițiștii l-au omagiat pe colegul lor ucis

Data actualizării: Data publicării:
omagiu politie

Polițiștii de la Rutieră și-au oprit activitatea pentru un minut, la ora 14:00, în semn de respect față de colegul colegul ucis în Maramureș. Ei au pornit sirenele și, timp de un minut, au salutat cariera șefului de post din Vișeu de Jos. Imaginile au fost surprinse pe Autostrada A2 de echipa Digi24.

Doi frați au fost arestați preventiv, sâmbătă, în cazul uciderii şefului de post din localitatea maramureşeană Vişeu de Jos, care a fost găsit mort miercuri seară în sediul insitituţiei.

Polițistul Gheorghe Nistor a fost găsit mort în sediul instituţiei, miercuri, în jurul orei 19.00. El a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cuţit – primite în abdomen şi în zona costală.

În cadrul cercetărilor făcute la faţa locului, s-a stabilit că „arma din dotare şi muniţia aferentă nu se mai aflau asupra şefului de post”.

Motivul crimei ar putea fi unul judiciar. Cei doi frați nu s-ar fi prezentat la Poliţie în ziua stabilită de judecător, aşa că şeful de post ar fi putut să îi trimită la închisoare dacă anunţa această încălcare a măsurii.

Polițiști din mai multe județe ale țării l-au omagiat pe colegul lor ucis la datorie:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri