VIDEO. Preot chemat să sfințească instalațiile defecte care au lăsat locuitorii din Motru fără încălzire

Data actualizării: Data publicării:
slujba preot
Slujbă la sistemul de termoficare. Foto: Captură video

15.000 de locuitori din Motru tremură de frig în locuințe de câteva zile din cauza unei avarii la rețeaua de termoficare. Și în loc să repare conductele, conducerea societății de termoficare a chemat în preot să sfințească țevile. În presa locală au apărut câteva fotografii din timpul slujbei.

Probleme cu căldura au fost și în noapte de Revelion pentru locuitorii din Motru și pentru asta este de vină o avarie la sistemul de termoficare al orașului. Fără căldură au rămas și instituțiile publice, inclusiv școlile, iar 4 unități de învățământ din Motru au rămas închise astăzi. Și probleme vor mai fi, spun autoritățile locale, având în vedere că sistemul de termoficare este foarte vechi. 

Conducerea societății UATA a chemat în ajutor și un preot care să sfințească locul unde s-a produs avaria. Imaginile din timpul slujbei au apărut în presa locală și pe rețele sociale. Numai că, acum nu mai recunoaște nimeni că ar fi chemat părintele. Primarul susține că nu are nicio legătură, iar fostul administrator de la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru spune că l-a văzut pe preot ieșind, dar nu știe cum a ajuns acolo.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri