VIDEO. Şase poliţişti n-au reuşit să convingă o şoferiţă să sufle în fiolă

Data publicării:
politie

La intrarea în Târgu Jiu, poliţiştii au oprit maşina condusă de o femeie pentru că depăşise viteza legală. Şoferiţa a refuzat să facă testul de alcoolemie. „Merg singură, ia mâna de pe mine!”, i-a spus ea unui poliţist.

Când a văzut că nu-i convinge pe poliţişti, tânăra şi-a căutat aliaţi printre jurnalişti: „Vreau să dau eu un interviu. Aceste persoane fac circ degeaba. Degeaba! Aiurea. Nu am consumat băuturi alcoolice”, a spus aceasta.

Când i s-a cerut să facă testul cu aparatul etilotest, femeia a răspuns: „Păi îl mai făcurăm”, deşi nu suflase în fiolă.

Şase poliţişti s-au străduit să o convingă pe femeie să sufle în fiolă. Au reuşit doar să-i obţină acceptul să meargă la spital. Acolo, negocierile s-au reluat. Femeia a refuzat categoric să facă facă testul de alcoolemie şi, în cele din urmă, poliţiştii au lăsat-o să plece acasă.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de refuz de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânăra riscă între doi şi şapte ani de închisoare şi anularea permisului de conducere. Ea a primit şi o amendă de 500 de lei, pentru comportament agresiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri