VIDEO. Surpriză pentru o fată din Iaşi, diagnosticată cu o formă agresivă de cancer

Data publicării:
rodiana

Surpriză zgomotoasă pentru Rodiana Fumu, o fată din Iaşi, diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. 40 de motociclişti au vizitat-o azi. Rodiana s-a întors de la una dintre etapele tratamentului pe care îl face la Viena, special să-şi petreacă aniversarea alături de cei dragi. Fără să știe ce surpriză i-au pregătit inimoşii motociclişti.

Rodiana este tânăra care i-a impresionat mereu pe cei din jur prin implicarea ei activă în societate şi prin zâmbetul care părea să nu dispară niciodată. În ianuarie, Rodiana a primit un diagnostic cumplit: sarcom pelvin cu tumoră malignă. În mai puţin de o săptămână de la publicarea poveştii sale pe reţelele de socializare, familia a reuşit să adune în cont aproximativ 35.000 de euro. Rodiana împlineşte duminică 17 ani şi are un vis: să conducă o motocicletă. Când au aflat asta, motocicliştii din oraş s-au strâns să-i facă o surpriză.

Cristian Bulgariu, motociclist: I-am pregătit şi o vestă ca noi, motocicliştii, să putem să o integrăm întru totul cu noi. Urmează doar să îşi facă şcoala, să dea pentru permis şi să fie alături de noi.

Sabina Cojocaru, motociclistă: Ultima dată când am văzut-o cânta şi era veselă şi acum, sunt sigură că este la fel.

Cu motoarele turate, motocicliştii au plecat către casa Rodianei.

Rodiana Fumu: A fost o surpriză minunată. Ceva atât de grandios. O supriză aşa de mare nu am mai avut niciodată. Cel mai greu moment a fost aflarea diagnosticului. În România era, aparent, tratament paliativ şi a fost un diagnostic greşit şi a fost foarte derutantă această situaţie, dar odată ce am ajuns în Austria mi s-au dat şanse. Peste câţiva ani mă văd pe scenă, cântând, doar asta vreau să fac. Vreau să îi ajut şi pe ceilalţi oameni care şi-au pierdut speranţa.

Carmen Fumu, mama Rodianei: A fost o mobilizare enormă, enormă, deci copilul ăsta are o şansă la viaţă datorită oamenilor. Nu ştiu dacă vom putea să le mulţumim şi dorim să le mulţumim poate la fiecare în parte.

Prietenii şi colegii îi sunt aproape şi îşi doresc ca Rodiana să revină cât mai repede alături de ei.

Teodora Moraru, prietena Rodianei: S-au împlinit deja 14 ani de când ne cunoaştem, de fiecare dată când iese, toată lumea o ştie, mereu aduce bună dispoziţie în sufletul omului.

Rodiana mai trebuie de trecut prin 7 tratamente la Viena. Suma necesară pentru proceduri depăşeşte 70.000 de euro.

Puteţi fi alături de frumoasa şi talentata elevă donând orice sumă în cele două conturi deschise pe numele mamei sale, Fumu Carmen Maria: RO66BTRLRONCRT0359194901 - cont în lei: RO16BTRLEURCRT0359194901 - cont în euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
mana cu perfuzie
Scandalul dosarelor fictive. Bolnavă de cancer, refuzată: „Nu mai sunt bani!”
GettyImages-154347452
Fondator al Rolling Stones, bolnav de cancer
Partenerii noștri