Sari la conținut

VIDEO. Tânăr bătut că a semnalat un furt

E incredibil ce a păţit un tânăr, după ce i-a atras atenţia unei femei că un individ îi fură portofelul din geantă. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

ACTUALIZARE: Hoțul bătăuș a fost prins de polițiști. Oamenii legii l-au identificat pe agresor în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Acum e în arestul poliţiei pentru 24 de ore şi este cercetat pentru lovire şi tulburarea liniştii publice.


 

Nervos că a fost demascat, hoţul s-a năpustit cu pumnii asupra bunului samaritean. De teamă, tânărul s-a adăpostit într-un magazin din apropiere şi a încercat să sune după ajutor. Nu a apucat, însă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe agresor fugărindu-şi victima printre rafturile magazinului. L-a prins în dreptul caselor de marcat şi s-a răzbunat. Apoi, a dat să plece din magazin. Speriat că bătaia s-ar putea repeta, tînărul a încercat să blocheze uşa magazinului, iar asta l-a înfuriat si mai tare pe agresor. A urmat o a doua repriză de pumni.

S-a întâmplat la Cluj-Napoca, iar imaginile au fost postate pe Facebook de un utilizator, care a scris: „Să ne întoarcem în Evul Mediu! Plin centrul Clujului, ora 16:30”.

Tânărul bătut nu a depus plângere, însă, după apariţia imaginilor pe internet, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi îl caută acum pe agresor. Când va fi prins, va fi cercetat pentru lovire, alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.