VIDEO. Au spus „DA” flancați de trupe NATO

Data actualizării: Data publicării:
militari

Surpriză pentru doi tineri din Craiova care şi-au unit astăzi destinele. Cei doi nu vor uita niciodată ziua în care au spus „DA” pentru că au avut parte de ceva cu totul special. La ieșirea din primărie s-au trezit asaltați de trupe NATO. Mai mulți militari polonezi și români care participau la o activitate de Ziua Armatei Poloniei le-au cântat şi le-au urat „Casă de piatră!”.

La ieșirea din Primăria Craiova, cei doi tineri căsătoriți și nuntașii au dat nas în nas cu trupele NATO. Soldaţii aveau arme de foc și erau echipați de luptă, dar gândurile lor erau cât se poate de paşnice.

Dariusz Szelag - reprezentant Armata Poloniei: Ideea unei fotografii româno-poloneze ne-a venit brusc, așa că i-am propus organizatorului să facem câteva fotografii să sărbătorim această zi specială. Ei au fost de acord, ne-am grupat și am făcut câteva fotografii foarte frumoase.

Zeci de militari polonezi și români din Brigada NATO de la Craiova au ieșit în centrul orașului, cu o parte din armanentul și tehnica din dotare, pentru a le prezenta publicului.

Cei mai încântaţi au fost, desigur, copiii şi tinerii.

La Brigada Multinaţională Sud-Est de la Craiova sunt acum aproximativ 200 de militari polonezi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri