Video. Un bărbat a furat donațiile pentru animalele aflate în grija unei asociații

Data publicării:
hot

Un bărbat din Galaţi a vrut cu tot dinadinsul să fie personajul negativ de acest Crăciun. A intrat într-un coafor de animale şi a furat de acolo donaţiile pentru necuvântătoarele aflate în grija unei asociaţii. A reuşit să plece cu o mie de lei, iar poliţia este acum pe urmele lui.

Iubitorii de animale se bazează pe faptul că imaginile de pe camera de supraveghere îi vor ajuta pe poliţişti să îl prindă rapid pe bărbatul care a furat banii de mâncare şi tratament.

„În urma vizionării unui fişier postat pe o reţea de socializare , polişitii secţiei 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţunii de furt”, spune Crina Dragu, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

În cele două cutii cu donații furate erau în jur de 1.000 de lei. Asociaţia pentru protecţia animalelor fără adăpost are în grijă aproximativ 1.200 de câini şi pisici şi face mari eforturi să le asigure hrana necesară.

„Este trist pentru noi pentru că, mai ales acum în prag de sărbătoare, avem parte de astfel de „bucurii”. Încercăm pe tot parcursul anului să ne susţinem activitatea şi ne este foarte greu şi speram că, odată cu venirea sărbătorilor, vom putea şi noi să oferim un plus de bucurie animalelor pe care le adăpostim”, spune Corina Grigore, administrator Help Lăbuş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi speră că îl vor găsi curând pe hoţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri