VIDEO. Un bărbat din Roman, împins de la etajul trei de către fiul său

Data actualizării: Data publicării:
barbat-roman-impins-etaj-3

Imagini șocante au fost surprinse, vineri, la Roman. Un bărbat a fost împins de la balcon chiar de fiul său de la etajul al treilea, scrie inroman.ro. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost surprinse vineri dimineață în zona pietonalului Ștefan cel Mare din Roman.

Potrivit presei locale, bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost împins de către fiul său.

În imaginile filmate se observă că, în loc să-l ajute ca să revină în locuință, tânărul îi desprinde dintr-o mișcare mâna de pe balustrada balconului.

Bărbatul a avut și puțin noroc, pentru că a căzut pe terasa de la etajul I și apoi pe o porțiune de pământ, nu de beton, și că pe acea porțiune era zăpadă, astfel că șocul căzăturii a fost parțial amortizat.

Martorii care au asistat îngroziți la întâmplare au sunat la numărul unic de urgență, iar o ambulanță a ajuns la fața locului, a preluat victima și a transportat-o la spital. Până la momentul realizării examinării computer tomograf, starea victimei era stabilă.

Încă nu se știe cum a ajuns bărbatul de 56 de ani în afara balconului și de ce celălalt bărbat din apartament i-a desfăcut mâna de pe balustradă, în loc să îl ajute să intre, pe geam, în casă.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au demarat primele cercetări, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiuniii de tentativă de omor.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri