VIDEO. Un pensionar de 73 de ani care gonește prin Sankt Petersburg pe skateboard face senzație pe internet

Data publicării:
pensionar skateboard
Imagini virale cu un pensionar de 73 de ani din Rusia filmat în timp ce merge pe skateboard. Foto: Captură Instagram

Un pensionar din Rusia face senzație pe rețelele sociale. La 73 de ani, bărbatul gonește cu skateboardul său pe străzile din Sankt Petersburg, iar imaginile cu el au devenit virale pe internet.

Bărbatul, pe nume Igor, are în spate ani de experință în mersul pe skateboard. Mai exact, el se dă cu skateboardul din 1981, după cum spune surfistul Max Timukhin, cel care a surprins imaginile și le-a postat pe Instagram.

Timukhin a povestit pentru publicaţiile din Rusia cum l-a văzut pe pensionar întâmplător, pe când se afla în maşină, la semafor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am parcat, mi-am luat skateboardul şi m-am îndreptat către el”. Timukhin i-a oferit lui Igor echipamentul lui de sport, dar bătrânul a spus că este „o prostie” întrucât skateboardul lui este mai bun.

Internauţii şi-au exprimat admiraţia pentru bătrânul care merge pe skateboard în secţiunea de comentarii a videoclipului.

„Dumnezeule, sper să am şi eu încheieturi aşa de sănătoase când voi avea 73”, a scris un internaut pe Instagram, potrivit Agerpres.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri