VIDEO. Un preot beat a dat afară mirii şi nuntaşii, a închis biserica şi s-a culcat în altar

Data publicării:
preot beat biserica vaslui

Întâmplare extrem de neplăcută pentru un cuplu și familia lor, în localitatea Iana din județul Vaslui. Un preot ce arăta semne că este sub influența băuturilor alcoolice i-a dat afară din biserică pe miri, pe nuntași, a închis biserica şi s-a culcat în altar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întâmplarea a avut loc în localitatea vasluiană Iana. În ziua nunţii şi a botezului copilului, o mireasă în scaun cu rotile a fost dată afară din biserică, cu tot cu nuntaşi, de către preot, relatează Europa FM.

După ce au așteptat aproape două ore ca să înceapă ceremoniile, oamenii au intrat în cele din urmă în altar unde l-au găsit pe preot dormind cu capul pe masă.

Ei spun că preotul ar fi fost băut și, după ce i-au reproșat că le strică pregătirile, reprezentantul Bisericii s-a enervat și i-a dat afară.

Preotul este anchetat de superiorii săi, dar se apără și spune că a suferit o criză renală și că trebuie să se interneze în spital.

Mirii, nuntașii și oaspeții au fost nevoiți să meargă la altă biserică pentru ceremoniile religioase.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri