VIDEO. Vandalism pentru un loc de parcare

Data publicării:
masina

Lupta pentru un loc de parcare în Bucureşti duce la situaţii extreme. Un bărbat a ales să îşi facă singur dreptate când a văzut că locul lui este ocupat de un alt autoturism. A vandalizat maşina şi a mutat-o singur din loc. Nu a ştiut însă că întreaga scenă este înregistrată de o cameră de bord, iar acum el este cel care va fi tras la răspundere.

Imaginile sunt filmate de la bordul maşinii parcate neregulamentar în sectorul doi al Capitalei. Titularul locului de parcare se apropie de autoturism. Încearcă să sune la numărul lăsat în geam. Cum nimeni nu îi răspunde îşi face singur dreptate.

Laurenţiu Rădulescu, jurnalist Digi24: Nu a fost suficient că barbatul a rupt ştergătoarele acestui autoturism. A vrut să elibereze cât se poate de repede loculd e parcare.

Aşa că a recurs la o metodă mai puţin obişnuită. A agăţat maşina care îi ocupase locul de parcare şi a tractat-o cu propriul autoturism.

Totul se întâmplă în mai puţin de 10 minute, timp în care camera de bord surprinde inclusiv identitatea celui care vandalizează autoturismul. Ajuns în cele din urmă să îşi recupereze maşina, proprietarul cheamă poliţia.

Cristian Coteţ, păgubit: Brațul ăsta l-am îndreptat eu. Lamele erau îndoite aiurea de tot, dar le-am îndreptat tot eu.

Omul recunoaşte că a fost sunat de patru ori de cel pe locul căruia a parcat. Era într-o şedinţă şi nu a auzit telefonul, se apără el. Nu înţelege însă gestul de a vandaliza maşinal aşa că a depus şi plângere împotriva suspectului. Agresorul este cercetat pentru distrugere şi riscă până la doi ani de închisoare sau amendă penală.

În ceea ce îl priveşte pe şoferul care a ocupat ilegal locul de parcare a scăpat fără amendă şi asta pentru că celălalt şofer şi-a făcut singur dreptate în loc să cheme poliţia locală.

În Bucureşti şase maşini se bat pe un loc de parcare, ţinând cont şi de cele care tranzitează Capitala.

Opt din 10 bucureşteni recunosc că au parcat ilegal cel puţin o dată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri