Viitorul Spital Metropolitan rămâne fără teren

Data publicării:
firea fb

Consiliul General al Capitalei a respins astăzi proiectul de hotărâre care prevedea preluarea terenului RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan.

Era vorba de două terenuri unite, în suprafaţă totală de zece hectare, pe care municipalitatea le solicitase Guvernului ca să construiască un campus pentru studenţii de la Medicină şi un Spital Metropolitan la cele mai moderne standarde.

Proiectul propus de primarul general nu a fost validat pentru că nu a strâns suficiente voturi, iar Gabriela Firea i-a acuzat pe toţi contestatarii spitalului de ipocrizie.

Gabriela Firea: „Ce vă spuneam: ipocrizie, dar deja ne-am lămurit. Şi cred că deja toţi oamenii de bună credinţă au înţeles foarte clar despre ce este vorba. Nu sunt de acord cu dumneavoastră să stăm patru ani de zile să realizăm seminarii, forumuri şi dezbateri cu nişte specialişti care să ne spună nouă ceea ce trebuie să facem pentru cetăţeni, în condiţiile în care putem să ieşim direct pe stradă şi ne spun cetăţenii ce trebuie să facem şi de ce este nevoie. Toţi oamenii spun: pe primul loc pentru noi este sănătatea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri