Viral: Tanti Niculina, la 85 de ani, trage concluziile referendumului - VIDEO

Data publicării:
Niculina Nițu vorbește despre referendum la emisiunea Vax Populi.
Niculina Nițu vorbește despre referendum la emisiunea Vax Populi.

O femeie de 85 de ani a devenit personajul zilei pe Facebook după ce a vorbit despre referendumul pentru redefinirea familiei. Bătrâna, pe nume Niculina Nițu, a apărut în emisiunea Vax Populi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„E o minciună! Câtă minciună este de 30 de ani de la Revoluție. Eu cred că mor și nu mai văd să scăpăm de așa ceva.

Asta a fost (homosexualitatea, n.red.) și va fi cât o fi lumea. Sunt oameni. Sunt oameni lăsați de Dumnezeu. Au figura noastră... Nu schimbăm noi nimic.

Îmi pare rău că politicul ăsta a intrat în biserici. Eu nu mă duc la biserică să-mi spună să mă ducă la votare. (Vi s-a spus?) Cum nu? Și astăzi, și duminică.

Eu mă duc pentru Dumnezeu la biserică. Eu nu vreau politică în biserică. De ce au intrat preoții în politică? Și patriarhul e în politică? De ce sunt preoți în politică? Scrie la carte că n-are voie să facă politică? N-are voie!”, a spus bătrâna despre referendumul pentru redefinirea familiei.

Rezultate referendum

La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, potrivit datelor FINALE anunţate de Biroul Electoral Central (BEC) în urma centralizării proceselor verbale din toate secţiile de votare.

Numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendumul de revizuire a Constituţiei, organizat în 6 şi 7 octombrie 2018, a fost de 18.279.011.

S-au prezentat la urne 3.857.308 de alegători, reprezentând 21,10% din numărul persoanelor înscrise pe liste.

Voturi valabil exprimate la răspunsul 'DA' au fost 3.531.732, reprezentând 91,56% din numărul participanţilor, voturi valabil exprimate la răspunsul 'NU' - 249.412, adică 6,47%, iar voturi nule - 76.111, respectiv 1,97%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri