Vizita deputaților la groapa de gunoi. Sfatul ironic primit de un ales care locuiește în zonă

Data actualizării: Data publicării:
parlamentari gunoi

Mai mulţi deputaţi au ajuns azi la o groapă de gunoi. Au vrut să afle cum se transformă deşeurile în îngrășăminte naturale, dar au ajuns să se certe cu administratorul, pentru mirosurile care se răspândesc pe kilometri întregi. Cel mai revoltat a fost un ales care locuieşte în zonă. Mai în glumă, mai în serios colegii i-au recomandat fie să îşi vândă casa, fie să... folosească odorizante mai puternice.

-Eu zic că nu aveţi suficientă capacitate de stocare, de captare a gazului şi asta este, se mai duce şi în atmosferă.

-Domnu, vorbiţi iară... vedeţi, îmi pare rău că am o stimă deosebită pentru dumneavoastră ca om, dar îmi pare rău că faceţi afirmaţii complet necontrolate.

De cum a ajuns la groapa de gunoi din Chiajna, deputatul Remus Borza a ţinut să îi ia la rost pe administratori, pentru mirosurile grele care se răspândesc peste tot:

-Una este rahatul de om sau de animal, asta este o altă poveste, şi alta e gazul care emană de la dumneavoastră, de la depozit de aici.

-Ideea este că dacă nu miroase aici, nu poate mirosi acolo.

-Evident că da, poate să miroasă, sunt curenţi de aer, vântul le duce acolo unde sunt cartierele de fraieri.

După 10 minute de discuţii în contradictoriu, subiectul a început să îi enerveze pe ceilalţi deputaţi.

-Hai bă, gata! Băi Remus, ajunge băi, hai. Este problema vostră, dacă v-aţi făcut case aici! Trebuia să vă faceţi case în Bucureşti. Vinde şi tu casa, păcăleşte-l pe altul şi aia e.

A fost momentul când s-a trecut la vizita propriu-zisă. Îmbrăcaţi la patru ace şi cu pantofii frumos lustruiţi, parlamentarii au păşit cu graţie prin noroiul din jurul gropii de gunoi.

-Robinetul, robinetul care îi daţi drumul seara.

-Aici, aici, aici e problema. Seara, dimineaţa.

-Auzi, noaptea, noaptea ca hoţii.

-De la detergent îi miroase lui Borza.

Alexandru Stănescu, deputat PSD: Cred că totuşi lucrurile nu stau aşa de rău precum spuneu anumiţi colegi de-ai noştri.

Ion Cupă, deputat ALDE: Am spus oamenilor de aici că sunt reclamaţii la Comisia de mediu pe care noi le-am direcţionat către cei competenţi, Garda de Mediu, Agenţia de Mediu.

Într-un final, parlamentarilor li s-a explicat cât de important e compostul pentru agricultură şi toţi au fost de accord că e nevoie ca deşeurile să fie transformate în îngrăşăminte naturale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri