Vreme rece cu cer mai mult noros. Prognoza pentru următoarele trei zile

Data publicării:
furtuna nori bucuresti - io 1

Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile minime se vor încadra între minus 4 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade prin Banat.

Duminică, la câmpie, pe văi şi în depresiuni vizibilitatea se va menţine scăzută, îndeosebi în primele ore ale zilei. Vremea va fi rece în special în regiunile extracarpatice, dar şi în zonele cu ceaţă persistentă, iar maximele vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade. Norii vor fi mai insistenţi în sud şi în est, unde pot apărea şi câţiva stropi de ploaie.

Prima săptămână din noiembrie vine cu vreme în general frumoasă, motiv pentru care temperaturile vor începe să crească. Miercuri la amiază vor fi între 10 şi 18 grade Celsius. Ceaţa matinală va continua să dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în sudul şi în estul ţării, iar vântul va fi alert în Câmpia de Vest, în Moldova şi pe litoral. 

Sâmbătă, în Capitală norii se vor menţine şi pe parcursul nopţii şi se poate forma ceaţă. Vântul va fi slab, iar mercurul din termometre va coborî în zori până la 1 grad Celsius în cartierele de la periferie.

Duminică vremea va fi rece, cu cer mai mult noros în prima parte a zilei. Apoi este posibil să vedem şi câteva raze de soare, aşa că temperatura va reuşi să urce până în jurul valorii de 10 grade.

Pentru perioada următoare, meteorologii au veşti din ce în ce mai bune. Norii vor fi tot mai puţini, iar temperaturile vor creşte de la o zi la alta, astfel că pentru miercuri sunt anunţate în jur de 14 grade Celsius. Atenţie însă, că în timpul nopţilor şi al dimineţilor se menţin condiţiile de ceaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri