Șofer drogat care circula haotic, prins azi-noapte pe autostrada A2

Data actualizării: Data publicării:
masini-politie-autostrada-innorat-pr-fb
Mașini de poliție pe autostradă. Foto: Poliția Română

Poliţiştii au oprit duminică noapte un autoturism care circula haotic pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa și, după ce l-au verificat pe șofer, au constatat că acesta era drogat. În aceeași noapte au mai prins un șofer care conducea cu permisul suspendat.

Polițiștii de la autostrăzi au primit sesizări de la mai mulți șoferi duminică noapte că pe autostrada A2 un autoturism circulă haotic și, la ora 1.00, au descoperit mașina cu pricina la km 47, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Autoturismul a fost condus în parcarea de la nodul rutier de la km 35 și, în urma testării cu aparatul Drugtest, a reieşit că şoferul, de 22 de ani, din Bucureşti, ar fi consumat metadonă. Pe numele lui va fi întocmit dosar penal.

În aceeași noapte, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat cu privire la modul în care se deplasa un alt autoturism, care a fost condus în aceeaşi parcare. În urma controlului efectuat asupra șoferului de 31 de ani, s-a stabilit ca are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

A fost întocmit dosar penal şi în acest caz.

La acţiuni, au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere, mai precizează comunicatul.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri