Șoferița care a licitat 30.000 de lei pentru un loc de parcare în Brașov nu a plătit suma

Data publicării:
loc de parcare brasov

Soferița care a licitat o sumă-record de 30.000 de lei pentru un loc de parcare în Brașov nu a achitat banii, așa că licitația va fi reluată anul viitor. Locul de parcare este în cartierul braşovean Răcădău.

Cel care a licitat 30.000 de lei pentru locul de parcare a avut la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a achita taxa. Dacă făcea plata, era obligat, ca, în cazul în care nu se mută sau nu vindea mașina, să plătească cei 30.000 de lei/an timp de 5 ani.

„Locul de parcare va fi scos la reatribuire la procedura de anul viitor. În principiu, procedura pentru cartierul Răcădău este în luna iunie”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, potrivit BizBrașov. Acesta a mai adăugat că, până atunci, oricine poate parca acolo, pe principiul „primul venit, primul servit”.

Pentru că nu a achitat banii la timp, cel care câștigase locul de parcare nu va mai putea participa la licitația următoare. Cei doi care au vrut locul au licitat în paşi mici, de 10-15 lei, iar după câteva minute, licitaţia s-a oprit la preţul de 30.000 de lei chirie pe an.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri