VIDEO. Șoferița din BMW care a șicanat în trafic un alt șofer a fost sancționată

Data actualizării: Data publicării:
bmw

Polițiștii de la Poliția Rurtieră Vâlcea au identificat persoana care de la volanul unui BMW șicana pe pe DN 67 din județul Vâlcea un alt conducător auto. Este vorba despre o șoferiță pe care polițiștii au lăsat-o fără permisul de conducere timp de 30 de zile, relatează Vocea Vâlcii.

Incidentul a avut loc pe DN 67, între Vâlcea şi Drăgăşani, în după-amiaza zilei de Paște. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum șoferița a pornit pe urmele unui alt șofer, furioasă că acesta o claxonase. Când ajunge în dreptul lui, femeia face mai multe manevre periculoase, încercând să îl intimideze. Ea apasă pedala de accelerație, îl depășește pe șofer, apoi frânează brusc în fața lui.

Poliţiştii au amendat-o pe şoferiţă pentru depăşire interzisă şi i-au suspendat permisul pentru 30 de zile. Şi şoferul din maşina depăşită a primit amendă, pentru injurii, conform legii 61.

”Cu referire la filmulețul care a apărut pe Youtube, în care un sofer, pe Drumul National 67, frânează nemotivat, sicanând alt conducator auto care se afla in spatele sau, precizez că ambii șoferi au fost identificați. Șoferita BMW-ului a fost sanctionata in baza OUG 195/2002 și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Celălalt șofer, care a și postat filmulețul, a fost sancţionat la legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri