Șoferul cu numere anti-PSD, audiat în dosarul penal deschis de Poliția Română: „Numerele au fost luate ilegal”

Data actualizării: Data publicării:
sofer

Răzvan Ștefănescu, șoferul sancționat de poliția rutieră din cauza numerelor cu mesaje anti-PSD cu care circula, a fost citat ca martor în dosarul penal pe care i l-au deschis polițiștii. Românul stabilit în Suedia vrea să își recupereze permisul de conducere ridicat de polițiști, mai ales că el este de meserie șofer. 

Avocata lui Răzvan Ștefănescu crede că bărbatul își va recupera permisul în urma audierilor, mai ales că în ultimele zile Poliția Română s-a chinuit, fără succes însă, să spună în baza cărei legi i-a fost ridicat permisul de conducere bărbatului și i-a fost întocmit dosarul penal. 

„Am fost chemat în calitate de martor, vedem ce se va întâmpla”, a declarat șoferul înaintea audierilor. 

- Aveți speranțe că veți recupera permisul?

Răzvan Ștefănescu: Speranțe am. Normal că am.

- Pe ce vă bazați?

Răzvan Ștefănescu: Pe faptul că au fost luate ilegal numerele.

„Noi deja pregătisem să înaintăm o cerere de restituire temporară a permisului până la finalizarea cercetărilor penale. Între timp, clientul mei a fost citat telefonul la sediul poliției rutiere, în calitate de martor în dosar. Sperăm să obținem o soluție favorabilă în urma audierilor.

O soluție de restituire se poate da doar dacă organul de urmărire penală va formula o propunere de clasare a cauzei. În urma clasării cauzei, soluția se comunică poliției rutiere și urmează să fie restituit permisul. Acesta ar fi parcursul logic, juridic care trebuie să aibă loc”, a declarat avocata lui Răzvan Ștefănescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri