Video Șoferul din București căutat de polițiști a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer căutat de polițiști se filmează pe Instagram
Vânat de oamenii legii, fugarul și-a găsit timp să posteze un clip pe Instagram, în care amenință polițiștii.

Șoferul care a fugit aseară de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi a fost prins joi dimineață.

Miercuri seară, el a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească și a lovit două mașini. Polițiștii nu au reușit să-l rețină pe loc. I-au pierdut urma și au găsit doar mașina, abandonată.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuință. Polițiștii aveau indicii că se afla acolo și îl așteptau. L-au încătușat și l-au dus la secția de poliție.

El va fi dus la Brigada Rutieră pentru audieri, doarece polițiștii rutieri se ocupă de acest caz.  

E posibil să fie testat pentru a se stabili dacă el consumase alcool sau droguri.

Rămâne de văzut care vor fi infracțiunile de care va fi acuzat, deoarece el a lovit două mașini intenționat, iar pe rețelele sociale a amenințat polițiștii, așa că e posibil să fie deschis doar penal și pentru ultraj.

Șoferul fusese căutat toată noaptea de polițiști. Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenința pe polițiști! „Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor. Și dacă ești @#$%^& și dacă ești femeie și dacă ești @#$%^, să @@$%%^ dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit. Dacă nu-ți bagă 20 de @#$%^”

Nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu legea. A fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, dar în 2020 cazul său a fost clasat. 
 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri