Video Șoferul din Timișoara care era aproape să lovească un pieton, apoi l-a scuipat, a fost amendat cu 7.000 de lei

Data publicării:
incident tm
Comportament revoltător din partea unui şofer din Timişoara, acuzat de un pieton ca a fost la un pas să dea peste el, pe trecere. Sursa: Captură video

Șoferul care era aproape să lovească un bărbat în apropiere de centrul Timișoarei, în timp ce încerca să-și parcheze mașina pe trotuar, apoi l-a scuipat pe pieton, a fost amendat de Biroul Rutier Timișoara, scrie Tion.ro.

Incidentul a avut loc într-o zonă în care mașinile intră adesea în spațiul pietonal. Pietonul a scos telefonul mobil și a filmat conflictul, momentul când a fost scuipat și apoi pe șofer urcându-se înapoi în mașină.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în incident, după ce imaginile publicate pe rețelele sociale au ajuns și la IPJ Timiș, și i-au chemat la audieri.

„Având în vedere imaginile video apărute pe un cont de socializare, în data de 16.02.2022, care prezentau o stare conflictuală între două persoane, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu, la scurt timp, și au identificat cele două persoane. Persoanele identificate au fost invitate la sediul Poliției Municipiului Timișoara, acestea prezentându-se în cursul zilei de astăzi (joi – n.r.), iar în urma stabilirii cu exactitate a stării de fapt, polițiștii rutieri au aplicat tânărului de 28 de ani, din imagini, 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 de lei, pentru pătrunderea cu autoturismul de pe partea carosabilă pe trotuar, conform prevederilor OUG 43/97 privind regimul drumurilor și pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare unui cetățean, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri