Sorina Pintea, adusă înapoi în Arestul Central. Fostul ministru a stat câteva ore în spital

Data actualizării: Data publicării:
sorina pintea
Foto: Inquam Photos/George Călin

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea se află din nou în Arestul Central al Poliției, după câteva ore petrecute la spital.

ACTUALIZARE. Sorina Pintea a fost adusă din nou în Arestul Centeal al Poliției. Ea fusese transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.


Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Fostul ministru se afla în Arestul Central al Poliţiei, unde, duminică a primit îngrijiri medicale, după ce a acuzat că se simte rău.

De altfel, recomandarea ca Sorina Pintea să fie văzută de un medic specialist a venit, luni, de la medicul din arest.

Recent, Sorina Pintea a anunţat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă - dermatomiozită.

„Medicul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă”, potrivit unui comunicat al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri