Spitalul de Urgență Bacău: Agresorul din Onești a fost detubat. Procurorii pot relua cercetările

Data publicării:
barbat iesit pe balcon dialogand cu politia
Primele imagini cu dialogul dintre agresorul de la Onești și Poliție. Foto: captură video Digi24

Autorul dublei crime de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, care a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, a fost detubat vineri după-amiază, dar rămâne în monitorizare pe ATI, au anunţat reprezentanţii SJU Bacău.

Medicii i-au anunţat pe procurori că procedurile judiciare pot fi reluate.

"În cursul acestei după-amiezi pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunţat Parchetul că se pot relua procedurile judiciare. Pacientul rămâne în monitorizare pe ATI", a informat spitalul din Bacău, potrivit Agerpres.

Vineri dimineață situația pacientului nu era clară.

„Ultima actualizare o am din această dimineață, de la medicul de gardă, care îmi spunea că este în aceeași stare, intubat, urmând ca în jurul prânzului să ia decizia, împreună cu colegii, dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să-și reia funcțiile naturale ale organismului și să vedem. După amiază vom avea această informație. În continuare starea lui este mediocră, probabil că va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă”, declara Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență din Bacău.

Gheorghe Moroşan a sechestrat, luni, într-un apartament, doi muncitori care lucrau la renovarea locuinţei şi apoi i-a înjunghiat mortal. Agresorul a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri