STAREA NAȚIEI. Concert din muzică de bleah pentru arhiepiscopul Teodosie

Data actualizării: Data publicării:
orig

La împlinirea a 61 de ani, arhiepiscopul Tomisului a primit un cadou neobişnuit: i-a cântat fanfara Marinei Militare, chiar în curtea Palatului Arhiepiscopal. 

De pe treptele palatului, arhiepiscopul Teodosie a asistat, alături de alţi preoţi, călugări, enoriaşi şi angajaţi ai Bisericii, la micul concert în aer liber.

În plus, ziariştii care au vrut să filmeze au fost bruscaţi de doi bodyguarzi.

La începutul lunii noiembrie, IPS Teodosie a iscat un adevărat val de controverse după ce s-a dus să dea cu subsemnatul la IPJ cu 30 de preoţi pe post de bodyguarzi. Garda neagră de preoţi a fost necesară, potrivit Arhiepiscopiei, după ce Prea Înaltul ar fi fost „agresat verbal şi fizic”.

După câteva zile, ÎPS Teodosie s-a prezentat din nou cu soborul de preoți la secția de Poliție.

Curtea de Apel Constanța a menţinut măsura controlului judiciar instituit de DNA asupra arhiepiscopului Teodosie, pentru folosirea de declarații false la obținerea subvențiilor agricole de la APIA.

Măsura a fost luată în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este acuzat, alături de alte persoane, de infracțiunile de luare de mită și prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Curtea de Apel Constanța a decis menținerea dispozițiilor ordonanței doar pentru fraudarea în formă continuată a subvențiilor de la APIA, nu și pentru luare de mită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri