Starea Regelui Mihai s-a ameliorat. De ce ar fi refuzat acesta să își vadă nepotul

Data publicării:
regele mihai casa regala punct ro

Regele Mihai se simte mai bine, a anunțat Principesa Margareta, care spune că tatăl ei este conștient, vorbește, recunoaște persoanele din jurul său și a întrebat de ce este înconjurat de atât de multă lume, relatează postul public de televiziune.

Principesa Margareta a stat puțin de vorbă cu jurnaliștii, în fața reședinței de la Aubonne, însă a evitat să dea un interviu și s-a rezumat doar la a face câteva precizări privind starea de sănătate a Regelui Mihai.

De altfel, ea a declarat că nu dorește ca Regele să fie filmat așa, în suferință, întrucât Alteța sa vrea să rămână în amintirea românilor demn și în putere.

Întrebată de ce principele dezmoștenit Nicolae nu a fost lăsat să intre în reședința din Elveția, Principesa Margareta a afirmat că aceasta a fost dorința Regelui Mihai. Principele și bunicul său și-au mai vorbit o singură dată, după ce lui Nicolae i-a fost retras titlul, iar Principesa Margareta spune că acea discuție nu i-a făcut bine Majestății Sale, apoi a cerut să nu își mai vadă niciodată nepotul. 

În aceste condiții, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă, în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău, afirmă Principesa. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri