Stația de metrou Pipera s-a închis mai devreme joi seară, iar călătorii au sunat nervoși la 112: Cu ce ajungem acum acasă?

Data actualizării: Data publicării:
metrou inchis pipera
Stația de metrou Pipera s-a închis mai devreme joi seară, iar călătorii au sunat nervoși la 112. FOTO: Captură Digi24

Demolarea chioșcurilor de la metrou a fost reclamată, joi seară, la 112. Oamenii care au ajuns la stația de metrou Pipera au constatat că aceasta fusese închisă mai înainte de încheierea programului de circulație.

Stația de metrou Pipera s-a închis joi cu 40 de minute mai înainte decât prevedea programul.

În timp ce chioșcurile erau dărâmate, călătorii rămași la ușă au sunat la 112. Tot la ușă au stat și comercianții.

Oamenii au reclamat nervoși că au ieșit de la muncă și că nu au cu ce să meargă acasă pentru că la 22.30 metroul era deja închis. Ei au spus că în interior este plin de jandarmi și de polițiști.

Oamenii s-au certat și cu jandarmii care era în fața stației închise.

Administrațiile locale au continuat demolarea chioșcurilor amplasate ilegal la metrou. Joi, au fost vizate cele cinci magazine de la stația de metrou Pipera.

Operațiunea a început încă de miercuri la stația Ștefan cel Mare din Capitală, unde a fost scandal între Metrorex și proprietarii de chioșcuri, dar și reprezentanții sindicatului. 

Citește și: FOTO VIDEO. Demolare cu scandal la metrou. Proprietarii spun că sunt nedreptățiți: "Cu ce drept ați spart lacătul?" Replica primarului Sectorului 2

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri