Video Femeia luată de pe plajă după ce i s-a făcut rău a fost confirmată cu coronavirus. „Avea lipsa mirosului și a gustului”

Data actualizării: Data publicării:
suspecta coronavirus plaja eforie nord 1

O tânără a fost luată marți de pe plaja din Eforie Nord și a fost dusă la spitalul de boli infecțioase din Constanța. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost pozitiv, a anunțat DSP Constanța a doua zi. Femeia, în vârstă de 28 de ani, este din județul Suceava și era în concediu la mare. I s-a făcut rău iar echipajul de ambulanță a constatat că are simptome de COVID-19.

Actualizare 15:20. DSP Constanţa a anunţat că femeia de 28 de ani este infectată cu coronavirus.

„A fost confirmată cu COVID-19 femeia în vârstă de 28 de ani din Suceava căreia i s-a făcut rău pe plaja din Efortie Nord cu o zi în urmă, fiind declanşată o anchetă epidemiologică”, a anunțat Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa.


„Am primit o solicitare de la salvamarul din punctul de observație că o persoană de sex feminin a leșinat pe șezlong. Ne-am deplasat cu șenilata SMURD. Avea lipsa mirosului, cât și a gustului”, a declarat Bogdan Ghimboașe, coordonatorul salvamarilor din Eforie Nord.

„Paramedicii SMURD au fost solicitați de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transporat-o la cort și acolo a fost evaluată medical. Întrucât prezenta simptome specifice noului coronavirus, colegii mei au solicitat echipaj de prim ajutor, care a preluat pacienta și a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Dorim să precizăm că salvatorii au fost echipați corespunzător pe toată perioada acestei misiuni”, a spus Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri