Sari la conținut

Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti. Martorii spun că a fost aruncat dintr-o maşină

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin

Foto: Inquam/Octav Ganea

ACTUALIZARE. Cel mai probabil, tânărul - care ar fi fost consumator de droguri - a fost abandonat de anturaj, care a preferat această variantă, în loc să-l ducă la spital, ca să nu dea explicații și să nu aibă probleme cu autoritățile. Acum, poliția caută mașina din care a fost lăsat tânărul în fața blocului, după ce scena a fost filmată de un trecător. Citiți detalii aici.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri, scrie News.ro. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei. 

 

Pe aceeași temă