Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti. Martorii spun că a fost aruncat dintr-o maşină

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: Inquam/Octav Ganea

ACTUALIZARE. Cel mai probabil, tânărul - care ar fi fost consumator de droguri - a fost abandonat de anturaj, care a preferat această variantă, în loc să-l ducă la spital, ca să nu dea explicații și să nu aibă probleme cu autoritățile. Acum, poliția caută mașina din care a fost lăsat tânărul în fața blocului, după ce scena a fost filmată de un trecător. Citiți detalii aici.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri, scrie News.ro. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri