Tânăr împuşcat la Năvodari, după ce a atacat oamenii pe stradă cu două cuţite

Data actualizării: Data publicării:
politie

Un tânăr de 25 de ani din Iași, mascat și înarmat cu două cuțite, a fost împușcat, la Năvodari, după ce a fugărit mai multe persoane și a atacat un polițist care încerca să-l prindă.

Potrivit polițiștilor constănțeni, vineri dimineață, o patrulă de ordine publică de la Poliția Năvodari a observat două femei și doi bărbați care alergau și strigau după ajutor, urmărite de o persoană mascată.

„Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două cuțite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție”, au transmis polițiștii constănțeni, citați de Mediafax.

Bărbatul a fost găsit după aproximativ un kilometru, în timp ce intra într-un gang din apropierea unei piețe și, în timp ce unul dintre polițiști l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat aleea cu autospeciala de poliție. Agentul l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă, la un moment dat, acesta l-a atacat pe polițist.

Polițistul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picioar, motiv pentru care polițistul a cerut un echipaj de ambulanță și între timp a dat ajutor victimei.

Cele patru victime, toți tineri cu vârste în jur de 20 de ani, le-au spus polițiștilor că nu îl cunoșteau pe bărbatul respectiv, fiind atacați de acesta în plină stradă. Înainte să o ia la fugă, ei l-au văzut venind spre ei cu fața mascată, purtând glugă și amenințându-i cu cuțitele.

Agresorul, un bărbat de 25 de ani, din Iași, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii continuă cercetările.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri