Tânăra care și-a împușcat în cap iubitul polițist va fi audiată

Data publicării:
politist

Tânăra care și-a împușcat accidental în cap iubitul polițist ar putea fi audiată joi,  de anchetatorii care încearcă să afle cum s-a produs incidentul. Bărbatul, polițist al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Olt, a fost internat în stare gravă la Spitalul din Craiova. 

politist
Foto: Adevărul

Iubita acestuia, în vârstă de 27 de ani, nu a putut fi audiată miercuri, întrucât era încă în stare de șoc și extrem de agitată. Femeia a fost și ea rănită în incident și a fost spusă unei intrevenții chirugicale la mână. Potrivit Adevărul, tânăra a fost agitată întreaga noapte și i-ar fi agresat inclusiv pe medici și asistente. În cele din urmă, femeia a fost sedată pentru a se calma, dar și contra durerii cauzate de plaga de la mâna stângă. 

În apelul la 112, tânăra a spus că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Prim-procurorul Anca Anuța a declarat că starea polițistului este în continuare foarte gravă și că acesta este conectat la aparate: „Mai grav de atât nu se poate, este conectat la aparate”. Polistul fusese căsătorit în trecut și este tatăl a doi copii. Fosta lui soție s-a ferit să facă declarații și s-a rezumat doar la a spune că acesta avea o relație foarte bună cu copiii. 

„Pot spune doar că relaţia cu cei mici era una bună. Îi lua la el în weekend-uri şi în vacanţe, copiii fiind fericiţi. Nu avea un comportament de om depresiv sau alcoolic. Restul, o să stabilească poliţia“, a declarat pentru Adevărul fosta soţie. 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri