Tânără de 20 de ani din Cluj, ucisă pe șosea de iubitul ei care s-a urcat drogat la volan

Data publicării:
accident cluj
Foto: Facebook

O tânără în vârstă de 20 de ani, studentă la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier provocat de iubitul ei. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul dintre Gilău și Cluj.

accident cluj
Foto: Facebook

Mașina, un bolid de lux Mercedes în valoare de peste 50.000 de euro, era a fetei, care o primise cadou de la tatăl ei, un om de afaceri din Suceava. Însă la momentul producerii accidentului la volan se afla prietenul tinerei, în vârstă de 19 ani, iar polițiștii susțin că acesta ar fi consumat droguri înainte.

Accidentul a avut loc în momentul în care adolescentul a vrut să efectueze o depășire și a pierdut controlul mașinii, a derapat pe șoseaua udă și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două.

Fata, Gabriela Rîpan, a murit pe loc, în timp ce iubitul ei a fost proiectat afară din mașină și a ajuns la spital în stare extrem de gravă. Potrivit Știri de Cluj, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior pentru a-i salva viața.

La spital, pe baza probelor de sânge s-a stabilit că tânărul consumase substanțe psihoactive.

„În jurul orei 3.00, un conducător auto în vârstă de 19 ani din Floreşti, care se deplasa dinspre Gilău spre Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depăşire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a ieşit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea Dn 1, la km 490+600m, pe sensul său de deplasare. Şoferul a fost rănit grav, pasageră, o tânară de 20 de ani, din Suceava, decedată. Şoferul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri