Tânărul care a luat banii uitați de o femeie în bancomat i-a înapoiat, după ce s-a văzut la televizor

Data actualizării: Data publicării:
bancomat

Un tânăr a înapoiat banii uitați de o femeie într-un bancomat din Sibiu, imediat după ce s-a văzut la televizor și pe rețetele de socializare, unde a fost difuzată filmarea surprinsă de camerele de supraveghere ale băncii și dată publicității de către polițiști, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa", se arată în comunicat.

Poliția a anunțat că bărbatul a scăpat de dosar penal, după ce a restituit toți cei 2.500 de lei, uitați de sibiancă în fanta unui bancomat.

Inițial, femeia s-a plâns polițiștilor că i-au fost furați banii, după care imaginile cu bărbatul care ia banii din bancomat au fost difuzate, pentru ca cetățenii să îl poată identifica.

„Omul a venit personal și mi-a înapoiat suma. Explicația lui a fost că l-au tentat banii și nu s-a gândit că sunt camere video acolo”, a transmis Doina Moldovan pentru oradesibiu.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri