Tânărul de 22 de ani care și-a ucis unchiul și și-a desfigurat mătușa a fost internat la Săpoca

Data actualizării: Data publicării:
POLITIE CRIMA

Tânărul de 22 de ani care duminică seară şi-a înjunghiat mortal unchiul şi a agresat-o pe mătuşa sa a fost internat în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca unde medicii îi vor face o expertiză psihiatrică pentru a şti dacă a avut discernământ în momentul crimei, scrie News.ro.

Tânărul de 22 de ani, suspectat că şi-a ucis unchiul şi a agresat-o pe mătuşa sa a fost internat de către autorităţi în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca unde va fi supus unei expertize.

De asemenea, medicii trebuie să afle în urma analizelor dacă tânărul era drogat şi care sunt substanţele pe care le consumă, acesta fiind cunoscut drept consumator de etnobotanice.

Tânărul locuia cu unchiul şi cu mătuşa sa, în municipiul Buzău, iar cei care îl cunoşteau susţin că acesta obişnuia să consume substanţe psihoactive.

Cunoscuţii lui Andrei spun că acesta era consumator de droguri de mulţi ani. În ziua crimei, nu consumase însă stupefiante. Asta susţin reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău, unde tânărul a fost adus de poliţişti pentru analize toxicologice. Andrei Muscalu se afla probabil în sevraj, cred specialiştii, atacul furibund asupra rudelor sale fiind o reacţie a organismului la absenţa drogului cu care este obişnuit, relatează Adevărul.

Duminică seară, tânărul s-a certat cu unchiul său de 56 de ani, fost ofiţer de armată, şi cu soţia acestuia, o femeie de 53 de ani, din motive necunoscute deocamdată.

La un moment dat, tânărul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat, după care a continuat să-l lovească cu picioarele. Ulterior, tânărul a agresat-o pe soţia unchiului său, aceasta reuşind să să fugă şi să se adăpostească la un vecin, de unde a sunat la 112.

Bărbatul de 56 de ani a decedat la faţa locului, în pofida încercărilor medicilor de a-l salva. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, iar luni va fi externată, fiind în afara oricărui pericol.

După ce şi-a agresat rudele, tânărul de 22 de ani a fugit, fiind găsit în cel mai mare parc din municipiul Buzău şi încătuşat de forţele de ordine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri