Tatăl unui bebeluș de la Maternitatea Focșani: S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi

Data publicării:
dancila bebe

Tatăl unui bebeluș născut la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, spital vizitat duminică de Viorica Dăncilă și Sorina Pintea, spune că mămicile au primit perne și pături noi înainte de vizită, dar că acestea au fost luate înapoi după plecarea celor două.

Dăncilă și Pintea au fost criticate dur pe Facebook după ce au vizitat, duminică, secțiile de Neonatologie și Pediatrie ale Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani.

Tatăl unui bebeluș a scris că înainte de a sosi Dăncilă și Pintea, mămicile au primit pături și perne noi, care au fost luate înapoi după ce acestea au plecat.

Totodată, mai mulți cetățeni s-au arătat indignați de faptul că Dăncilă și Pintea au fost lăsate să ia în brațe bebeluși după ce au venit direct de pe stradă, chiar dacă s-au îmbrăcat cu halat și și-au pus papuci de unică folosință.

„Soția mea este, de ieri, în spital, cu copilul, au avut pături noi, perne, până a venit Viorica (Viorica Dăncilă – n.r.), după care le-au luat tot”, a scris tatăl unui bebeluș, care apoi și-a șters comentariul.

Și medicii sunt acuzați de lipsă de responsabiltate pentru că au permis accesul în Secția de Neonatologie.

„Tăticilor nu li se dă voie nici până la ușa salonului, iar ăștia au intrat în haită prin tot spitalul”, a scris o femeie.

„Au făcut baie de mulțime, apoi le-au suflat în nas nou-născuților. Nu pot să cred că li s-a permis să facă așa ceva. Ar trebui penalizați la sânge pentru că au pus în pericol sanatatea nou-născutilor! Cum de au fost de acord medicii, directorul spitalului cu asemenea act de lipsa de responsabilitate?”, a scris o altă femeie.

„Se vede incoștiența lor. Să meargă la maternitate fără mască pe față, nici n-au ce căuta de la piață la maternitate, rușine”, a scris un alt vrâncean.

sursa: Mediafax

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri