Taximetrist bătut și dat jos din mașină de un client. Agresorul și-a continuat singur cursa, fiind oprit de polițiști cu focuri de armă

Data publicării:
taxi
Pentru a-l prinde pe agresor, polițiștii au fost nevoiți să tragă zece focuri de armă. Foto: Monitorulbt.ro

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, marţi, a bătut un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia. Pentru a-l prinde pe agresor, polițiștii au fost nevoiți să tragă zece focuri de armă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, bărbatul comandase o cursă cu autoturismul care circula în regim de taxi şi în localitatea Suharău l-a agresat pe şofer, l-a forțat să coboare și apoi și-a continuat cursa cu mașina acestuia.

Agresorul, care este din judeţul Constanţa, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, oprindu-se abia după ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborât din maşină şi a fugit pe câmp. Pentru a-l prinde, polițiștii au fost nevoiți să tragă zece focuri de armă.

„Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul pe un drum sătesc din apropierea localităţii Smârdan şi a pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. În scurt timp s-a reuşit prinderea sa, acesta fiind imobilizat şi apoi identificat", a afirmat Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri