Telefonul bizar pe care președintele Asociației pentru Protecția Pacienților l-a primit de la Darius Vâlcov

Data actualizării: Data publicării:
darius valcov inquam octav ganea
Darius Vâlcov. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În plin scandal al dezvăluirii fișei medicale confidențiale a unui protestatar de către Darius Vâlcov, consiler al premierului Viorica Dăncilă, apar noi acuzații sensibile făcute la adresa oficialului.

darius valcov inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citiţi şi:Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

Jurnaliștii de la Vice au stat de vorbă cu Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, care susține că, în urmă cu trei săptămâni, a primit un apel bizar de la Darius Vâlcov.

Barbu susține că Vâlcov i-ar fi cerut posibile date confidențiale și l-ar fi împroșcat cu reproșuri. Asta până și-a dat seama că asociația la care sunase nu este o instituție de stat.

„M-a sunat dintr-o eroare. Inițial, am crezut că mă caută pentru anumite probleme ale sistemului medical. Mă întreabă când îi trimit situația pe care o așteaptă de șase luni de la mine și oare nu vreau să apeleze el personal la cei de la #rezist. Am fost derutat. El a crezut că sună la o instituție pentru a obține probabil date confidențiale despre un pacient. Doar că nu sunt instituție”, mi-a spus Vasile Barbu.

Darius Vâlcov a publicat, duminică, fișa medicală a lui Sandu Matei, unul dintre liderii mișcării Rezist. Protestatarul a anunțat că l-a  dat în judecată pe Vâlcov, căruia vrea să-i ceară daune de 1 milion de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri