Tibi Ușeriu: Dacă îmi zic autoritățile să stau un an în baie ca să treacă pandemia, stau

Data publicării:
tibi useriu

Tibi Ușeriu a fost invitat, joi dimineață, prin telefon, în matinalul Digi FM. El a povestit despre acțiunea sa de donare de materiale necesare în spitalele din Suceava. De asemenea, a vorbit și despre cum vede el această pandemie și nevoia de a sta în carantină.

„E o cursă, un maraton. Cred că va dura ceva. Putem fi cu toții eroi. De la statul în casă până la a face ceva, cred că dacă trecem cu brio peste ceea ce se întâmplă în zilele noastre, o să fim toți eroi.

Pentru mine, partea asta de carantină să știți că nu există. Eu am petrecut 10 ani de zile în 7 metri pătrați. Mie, dacă îmi zic mâine autoritățile: Măi, Tibi, stai un an în baia ta și trece pandemia asta, eu mă duc și stau în baie fără nimic. Asta este omenirea în momentul ăsta. Avem nevoie de motivație ca să ne putem crește copiii, pe viitor, din ceea ce învățăm acum. Nu o să mai fie nimic la fel.”

În această dimineață, Tășuleasa Social și Tibi Ușeriu au livrat 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință în spitalele din județul Suceava.

Poți asculta AICI interviul cu Tibi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri