Topul liceelor după repartizarea computerizată. La Colegiul Național "Sf. Sava", ultima medie de admitere a fost 9.98, la profilul real

Data actualizării: Data publicării:
colegiul sf sava
FOTO: Facebook

Rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor. În topul liceelor cu cele mai mari medii de admitere este Colegiul Național Sf. Sava, unde ultima medie de admitere la Matematică-Informatică, profilul real, bilingv, a fost 9.98.

Tot la Colegiul Sf. Sava, la Științle Naturii a fost 9.84, iar la Filologie 9.67.

În topul liceelor din țară se află Colegiul Național Gheorghe Lazăr, unde la Matematică -Informatică, ultima medie de admitere a fost 9.90 iar la Științe Sociale - 9.73.

Pe locul trei se află Colegiul Național Frații Buzești din Craiova, unde ultima medie de admitere a fost 9.89 la Științe ale Naturii și 983 la Matematică-Informatică.

Pe locul 4 în topul liceelor se află Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, unde ultima medie de admitere a fost 9.87 la Matematică-Informatică.

Topul integral al liceelor AICI

Citiți și:

Nouă absolvenți de clasa a VIII-a cu medii de admitere peste 9 au rămas nerepartizați la liceu. Unul a terminat gimnaziul cu 10

Redactare Georgiana Marina

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri