Trafic blocat în centrul Capitalei, după prăbușirea unui copac pe reţeaua de contact a troleibuzelor

Data actualizării: Data publicării:
trafic blocat dacia

Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe bulevardul Dacia din Capitală, între Calea Dorobanţi şi strada Polonă, din cauza unui copac căzut pe reţeaua de contact a troleibuzelor şi pe o conductă de gaze, scrie News.ro.

Copacul s-ar fi prăbușit în jurul orei 17:30. Din primele informații se pare că o conductă s-a spart și o mică explozie a avut loc, ceea ce a dus la căderea copacului.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul este restricţionat pe ambele sensuri. În plus, pietonii nu sunt lăsați să circule prin fața ambasadei Egiptului.

De asemenea, RATB a anunţat că sunt blocate troleibuzele liniilor 79 şi 86, iar la faţa locului au fost trimise echipe de intervenţie. Afectată este și circulația autobuzului 133.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri