Trafic blocat pe Centura Capitalei din caza unei ţevi de gaze fisurate

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Circulaţia rutieră a fost întreruptă, luni, pe Centura Capitalei, din cauza unei ţevi de gaze fisurate între localităţile Tunari şi Otopeni, în prezent reprezentanţi ai companiei de gaze acţionând la faţa locului pentru remedierea situaţiei, scrie News.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, vineri, că circulaţia rutieră este întreruptă pe Centura Capitalei din cauza unei ţevi de gaze fisurate între localităţile Tunari şi Otopeni, la kilometrul 5+300 de metri.

Potrivit poliţiştilor, la faţa locului sunt echipaje de Poliţie Rutieră, ale Inspectoratului General pentru Situaţiile de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai companiei de gaze, pentru remedierea situaţiei.

n urma unei avarii asupra postului de reglare măsurare și a instalației de utilizare a gazelor naturale au fost înregistrate piederi de gaze pe instalatia de utilizare ce alimenta imobilul respectiv.

Echipele Distrigaz Sud Distrigaz au intervenit imediat luând măsura securizarii perimetrului prin sistarea alimentarii cu gaze naturale și procedând la remedierea elementelor ce țin de sistemul de distributie. În urma acestei situații sunt afectați 2 clienți non-casnici.

Reluarea alimentarii cu gaze naturale se va realiza după ce clienții respectivi vor efectua operațiunea de remediere a instalației de utilizare a gazelor naturale cu un operator economic autorizat de către A.N.R.E.

Menţionăm că instalaţiile de utilizare a gazelor naturale nu sunt componente ale sistemului de distribuţie operat şi gestionat de către Distrigaz Sud Reţele, clienţii fiind responsabili de întreţinerea, mentenanţa şi exploatarea lor,” a precizat Distrigaz Sud Reţele într-un comunicat de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri