VIDEO. Trafic blocat pe DN1 din cauza unui accident grav. Un tânăr de 20 de ani a murit

Data actualizării: Data publicării:
accident dn1

Alertă pentru şoferi! Circulaţia a fost blocată pe Drumul Naţional unu în localitatea Sâmbăta de Jos din cauza unui accident grav, pentru care a fost chemat şi elicopterul SMURD.

ACTUALIZARE: Reprezentanții ISU Brașov au transmis că unul dintre șoferi, un bărbat în vârstă de 20 de ani, a fost găsit cu leziuni foarte grave, incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

Șoferul camionului a fost dus în stare de conștiență la Spitalul din Făgăraș.

 


 Două persoane au fost rănite, marți dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Sâmbăta de Jos, după impactul frontal dintre un camion și o autoutilitară, pentru preluarea victimelor aterizând un elicopter SMURD. Traficul rutier este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov, după ce şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion.

În urma impactului, șoferii celor două vehicule au fot răniți grav, la faţa locului aterizând un elicopter SMURD pentru preluarea acestora, informează Mediafax.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri